marți, 15 aprilie 2008

America si drogurile

America e tara tuturor posibilitatilor. Cred cu tarie ca americanii pot sa se dezvolte foarte rapid, cu conditia sa doreasca. Daca pui in evidenta timpul pierdut la TV in copilarie, jocurile pe playstation si pe wii, si alte probleme ale lor, vei afla ca sunt cam time losers.
Cel mai mare pericol pe care il vad sunt drogurile. Tinerii cresc privati de educatia parintilor care lucreaza zi-noapte pt copii. Si dupa ce cresc, le dau drumul in lume sau chiar ii dau afara din casa. Caci ei nu mai sunt copiii lor, ci sunt doar niste straini in casa. Nu am fost la chef in America la care sa nu fi fost droguri . Nu am consumat niciodata droguri, si nu voi consuma niciodata. E trist sa vezi cum prietenii tai incearca sa isi caute alinarea problemelor sentimentale in solutii de moment. Si mai mare pacat ca tu nu poti sa faci nimic sa ii ajuti. Ei sunt deja prea viciati ca sa poata sa mai asculte de cineva. Drogurile le-au intrat in sange, si sunt dependenti.
Ma bucur ca in Romania, chiar daca suntem mai saraci financiar, educatia de acasa este mai buna ca si in alte tari. Si la noi situatia este in schimbare, caci banul conteaza din ce in ce mai mult.
Daca mergeti in America, opriti-va de la consumul de droguri! "Prietenii" va vor ademeni. Este foarte simplu sa le procurati, si extrem de greu sa va dezobisnuiti. Bucurati-va de libertate si ca nu sunteti sclavii viciilor. E un pret prea mare pentru o placere de moment!

Un comentariu:

Anonim spunea...

tot timpul se gaseste cate un ,, stiutor,, .. dute ma si bea o bere...